Новини та корисні матеріали
Новини

Store-check у Південній Арфиці. Частина 2

Продовжуємо ділитися результатами нашого store-check у ПАР.


Сьогодні у нашому фокусі – консервована продукція. У цілому асортимент приблизно подібний до того, як в Україні, але є досить цікаві продукти.


Перше що дивує, це консервований (маринований) буряк. Ні, навіть не так, неймовірна кількість маринованого буряку. Відверто кажучи, навіть не уявляємо що з ним роблять. Може хтось підкаже? І чому досі у нас ще ніхто не почав експорт цього продукту до ПАР?))

Також незвично було бачити консервовану спаржу (її теж велика кількість) та капусту.


Звичний для нас кетчуп називається томатним соусом. Переважна більшість продається у склі. На відміну від нас, м’яка упаковка так і не набрала такої популярності.

Ну а консервована черешня, це просто за межами розуміння)))


Загальний підсумок – Україна однозначно має експортний потенціал у цьому сегменті до цієї країни, варто лише врахувати особливості цього ринку.